Start
Rummen
Priser
Villkor
Hitta hit
Aktiviteter
Sevärt
Historia
Länkar

Orrefors Bed & Breakfast
Silversparregatan 17
380 40 Orrefors

Telefon
070-224 89 91
0481-301 30

 

 

Orrefors bed & breakfast - rum och vandrarhem i Glasriket

Orrefors Bed & Breakfast hälsar dig välkommen till Glasriket! Hos oss bor du i K-märkt miljö, alldeles intill Orrefors glasbruk med butiker och Kristallbar.  I vårt trädgård kan du koppla av med något gott, låna en bok och skriva dina vykort. Du kan även använda vårt trådlösa internet.

Från Orrefors, som ligger centralt i Glasriket, har du nära till alla små och stora glasbruk men också till Orranäsasjön för sol, bad och paddling. Det finns också mycket annat att uppleva än glas, till exempel en dagsutflykt till Kosta Outlet, Astrid Lindgrens Värld eller Öland.

Kontakta oss på telefon 0481-301 30 eller via e-post: mail@bnb.nu

Orrefors Bed & Breakfast

När du besöker Glasriket är du välkommen som vår gäst. Vi erbjuder rum med olika standard och med eller utan frukost - eller varför inte hyra en egen lägenhet med sjävhushåll.

Vi är inte medlemmar i STF eller SVIF.

Lägenhet eller rum?

I huset finns fyra lägenheter, två trerummare och två sexrummare, med sammanlagt 12 sovrum. Man kan alltså välja – bo i en hel lägenhet med självhushåll och en ”nästan som hemma-känsla” eller välja ett enkel- eller dubbelrum efter tycke och smak. För barnfamiljen kan det vara skönt med rejäla ytor medan det för den ensamme turisten eller paret kan räcka med ett rum.

Utrustning

Rummen är ljusa och rymliga och enkelt möblerade. Garderob finns i alla rum.
Varje lägenhet delar på ett komplett utrustat kök, samt vardagsrum, wc och dusch. TV och mikrovågs­ugn finns i alla lägenheter. Möjlighet att använda tvättmaskin, torktumlare, strykbräda och strykjärn.
Trådlöst Internet (WLAN) kan också erbjudas.

För barnfamiljer har vi spjälsäng och barnstolar att låna ut. Utanför vandrarhemmet finns en lekplats med gungor.

I bottenvåningen finns ett litet café med kaffe, kalla drycker, kakor, smörgåsar, glass med mera.

För information om rummen, priser och övriga villkor, se flikar till vänster.